Indoor regelement

Huisregels indoor vliegen

 1. Allereerst is het de bedoeling dat we met zijn allen plezier hebben aan het vliegen. Laat een slecht humeur dus thuis, en als dat niet lukt, blijf dan zelf thuis!
 2. We vliegen hier met piloten/leerlingen van verschillende vaardigheidsniveau’s, en verschillende achtergronden. Laat iedereen in zijn waarde, een beginnende vlieger heeft net zo veel plezier als een gevorderde vlieger, een bouwvakker is net zo goed een RC-heli enthousiasteling als een tandarts of advocatenzoon dat is. Het is niet de bedoeling dat het plezier van de avond verstierd word doordat we ons aan elkaar gaan afmeten, op wat voor manier dan ook. Hou het gezellig!
 3. Het is niet toegestaan om eten of drinken in de gymzaal te gebruiken. Wil je wat eten of drinken, laat het dan achter in de kleedruimte, en eet/drink het daar ook.
 4. Er mag in de zaal alleen op SCHOON schoeisel (zaalschoenen, of SCHONE sokken) of op blote voeten gelopen worden.
 5. Gebruik voor of tijdens het vliegen geen alcohol of andere middelen die de rijvaardigheid (en DUS de vliegvaardigheid in nog veel ergere mate) beïnvloeden.
 6. Veroorzaak je schade aan de zaal of vloer, meld dit dan!!!! Een schade waar we van op de hoogte zijn, kunnen we regelen met de gemeente (de zaalverhuurder) en dan kunnen we hopelijk van de zaal gebruik blijven maken. Een schade die niet aan ons gemeld is, en die wij dus niet bij de gemeente melden, kost ons op 100% zeker de zaalhuur, en dan zitten we zonder dak boven ons hoofd!
 7. Indien er een heli in de lucht is dan is het verboden te gaan staan bij dat desbetreffend vierkant. Dit in verband met de veiligheid.
  Wil je toch een “kringgesprek” voeren, ga dan even naar de kleedzaal, het is voor je eigen bestwil….
 8. Er zijn 4 vakken beschikbaar op de gymvloer, deze vakken worden meestal afgebakend met de rode pylonen. Het is de bedoeling om daar binnen te vliegen / hooveren. Mocht het veld niet bezet zijn door andere piloten dan mag je je cirkels wat groter maken. Maar veiligheid voorop.
 9. Het is verboden om tussen de pylonen door te lopen als er gevlogen word, loop zoveel mogelijk langs de muren of het doek. ( buiten om dus )

 

Let’s have fun!